Hoogstraten V.V. - K.SK. Heist 2-3

Alles over de wedstrijden van Ksk Heist.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Dabo
Beheerder
Berichten: 3013
Lid geworden op: 31 jul 2012, 20:48

Hoogstraten V.V. - K.SK. Heist 2-3

Bericht door Dabo »

Afbeelding
DAVILA
Berichten: 4144
Lid geworden op: 06 aug 2012, 23:59

Re: 4/05/2024 - 20:00 - Hoogstraten V.V. - K.SK. Heist

Bericht door DAVILA »

2-3
0*1 Colman
In eindminuten Peers 2-2 en wel Atabi 2-3
We staan zevende en kunnen op de slotdag nog vijfde eindigen

Colman scoorde zijn 15de dit seizoen
Johan Gazon
Berichten: 583
Lid geworden op: 12 aug 2017, 13:48

Re: Hoogstraten V.V. - K.SK. Heist 2-3

Bericht door Johan Gazon »

Eerste helft was helemaal voor KSK Heist. Onbegrijpelijk dat Hoogstraten zo hoog in het klassement staat, te beoordelen naar de mindere kwaliteit van hun voetbal. Veel foute passes en helemaal geen enkele kans ! Jef maakt zijn vijftiende treffer van het seizoen. We hadden nog heel veel open kansen..Normaal hadden we 0-2 of zelfs 0-3 moeten hebben voorgestaan.
Tweede helft begon heel wat moeielijker voor KSK Heist..Door een foutje in onze verdediging en dan nog een "pietgoal" en stand was 2-1 !!!
En dan voltrok zich, wat we later in onze herinneringen zullen herdenken als "Het wonder van Hoogstraten" !!! Dank zij enkele goede wissels slaagden we terug in de overwinning : 2-3 !!! en dank zij goed en vloeiend voetbal en dit in slechts enkele minuten: onze laatste doelpunt viel in de 92ste minuut !!!
Dit was eens een goede rechtzetting voor onze ploeg na de slechte resultaten van de laatste zes wedstrijden .
Komaan KSK Heist !!!
Johan Gazon
Berichten: 583
Lid geworden op: 12 aug 2017, 13:48

Re: Hoogstraten V.V. - K.SK. Heist 2-3

Bericht door Johan Gazon »

Schermafbeelding 2024-05-05 om 15.19.35.png
Schermafbeelding 2024-05-05 om 15.19.35.png (125.3 KiB) 245 keer bekeken
En nu zaterdag moet normaal ( gezien hun plaats in het klassement) Namur er aan geloven en we kunnen op een aanvaardbare plaats terechtkomen !!
Johan Gazon
Berichten: 583
Lid geworden op: 12 aug 2017, 13:48

Re: Hoogstraten V.V. - K.SK. Heist 2-3

Bericht door Johan Gazon »

KSK Heist maakt tegen Hoogstraten VV einde aan slechte reeks

Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team na een doelpunt van Jef Colman in de 21ste minuut. Direct na de rust bracht Jiri Struyf Hoogstraten VV langszij. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Fallou Fall Hoogstraten VV op voorsprong. Maar Hoogstraten VV was niet bij machte vaker te scoren. Hoogstraten VV leek aan de winnende hand voor het merendeel van de wedstrijd. De gelijkmaker werd vlak voor tijd gemaakt toen Brent Peers het doel vond voor KSK Heist. KSK Heist doelpunt om de wedstrijd te bepalen toen Faissal El Attabi het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, in de 90ste minuut.

Hoogstraten VV heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl KSK Heist één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de negende overwinning van KSK Heist met één doelpunt verschil.

Hoogstraten VV speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Young Reds, KSK Heist treft Union Namur in de thuiswedstrijd. Beide wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 11 mei om 20 uur.

DOELPUNTEN: 21' Colman 0-1, 53' Struyf 1-1, 60' Fall 2-1, 88' Peers 2-2, 90' El Attabi 2-3.

GELE KAARTEN: 40' Van De Vel (Hoogstraten VV), 44' Peers (KSK Heist), 53' Nys (KSK Heist), 73' Benhamou (KSK Heist), 81' Vermeeren (Hoogstraten VV).
Johan Gazon
Berichten: 583
Lid geworden op: 12 aug 2017, 13:48

Re: Hoogstraten V.V. - K.SK. Heist 2-3

Bericht door Johan Gazon »

VOETBAL 1STE NATIONALE: HOOGSTRATEN - SK HEIST 2-3

Invaller El Attabi loodst Heist met heerlijke knal in extremis voorbij Hoogstraten: “Het was alles of niks”

Na zes matchen zonder overwinning mocht Heist zaterdagavond in en tegen Hoogstraten eindelijk nog eens proeven van de zege. De pas ingevallen Faissal El Attabi knalde in blessuretijd de bijzonder fraaie winninggoal tegen de netten.

Bron: GVA Kristof Gabriels

El Attabi zag vanaf de bank hoe Heist de eerste helft domineerde. “We begonnen goed aan de partij met na twintig minuten niet alleen de verdiende openingstreffer van Colman”, vertelt de 22-jarige flankspeler na afloop. “Na die 0-1 hadden we de match ook onder controle. Al verloren we die grip op de partij wel na rust. Wij liepen het plots een beetje hangen, waardoor een veel scherper Hoogstraten het commando overnam.”

“Heel zuur”
Heist leek zo af te stevenen op een nieuwe nederlaag. “Toen ik vijf minuten voor tijd inviel stond het nog 2-1 voor Hoogstraten, maar dankzij onze schitterende teamgeest hebben we de scheve situatie toch nog kunnen rechtzetten. Bovendien mocht mijn winninggoal best gezien worden, want toen ik een klein gaatje zag, was het echt alles of niks.”

In het Hoogstraatse kamp zagen ze het met lede ogen aan. “Dit is echt heel zuur”, baalt coach Frank Belmans. “Zeker als je ons na de koffie zag spelen, want op basis van die tweede helft verdienden we absoluut niet te verliezen. Dat maakt het nog eens zo pijnlijk. Anderzijds was ons eerste halfuur niet goed. Het was niet alleen zoeken door de afwezigheid van de geblesseerde Mbaye. We waren ook verrast door de veldbezetting van Heist. Daarom hebben we tijdens de rust wat bijgestuurd, maar die ommekeer kostte duidelijk krachten en die kwamen we op het einde misschien wel tekort.”

Eén op zes
De Rooikens blijven zo achter met een teleurstellende één op zes. “Het zit de laatste matchen duidelijk niet mee. Zo lieten we vorige week tegen Thes (2-2-gelijkspel, red.) in blessuretijd de winninggoal liggen en krijgen we nu in diezelfde blessuretijd het deksel op de neus. Hopelijk kennen we volgende week op de slotspeeldag tegen Young Reds Antwerp wat meer geluk zodat we nog minstens een puntje kunnen pakken om zo’n een fantastisch seizoen te kunnen bekronen met 50 punten.”
Plaats reactie